Zeemeermin Elsa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Afgelopen weken druk bezig geweest om voor Maud een knuffel te haken. Ze vond dat zij best nog wel een knuffel erbij kon gebruiken. En omdat ik voor Marit al een draak had gehaakt was het dus voor haar logisch dat oma “gewoon” een knuffel voor haar ging haken. Ik heb haar zelf een patroon uit laten kiezen en ze kwam uit bij deze zeemeermin, te koop bij Etsy (https://www.etsy.com/nl/listing/86835890/amigurumi-crochet-pattern-pdf-aqua-the?ref=shop_home_active_7)

Ik had nog meer dan genoeg garen in voorraad, dus oma aan de slag.

Inmiddels ligt zeemeermin Elsa lekker bij Maud in bed……

Kreatieve groetjes van Merian

Een gedachte over “Zeemeermin Elsa”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.