Babydekentjes voor mijn a.s. kleindochter

In de afgelopen tijd ben ik flink aan het haken geweest. Zo is de CAl 2015 bijna af ( als ik de laatste 2 bolletjes katoen eind van de week krijg) De deken voor Marit (CAL 2014)  begint al flink  op te schieten en ook heb ik een aantal babydekentjes gehaakt voor mijn in november verwachte kleindochter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ik heb hiervoor de blanket stitch gebruikt.

Als garen heb ik de Softfun van Scheepjes gebruikt.

De dekentjes en het knuffeltje zijn inmiddels op de juiste plek en wachten nu op hun nieuwe gebruikster.

Kreatieve groetjes van Merian

Een gedachte over “Babydekentjes voor mijn a.s. kleindochter”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.