Weer een haakbericht

DSC00941-1

 

Eindelijk is na ruim 3 maanden mijn Sophies Garden Universe CAL klaar. Ik had de laatste draad nauwelijks afgehecht of Maud stond te springen van plezier dat ze nu eindelijk onder haar deken kon liggen, en heeft hem ( nadat ik gauw foto’s had gemaakt) meteen meegenomen.

Het was een heel karwei, maar super om te doen.


DSC00946-1DSC00943-1

Als tussendoortje, en als haakwerk meegenomen op vakantie heb ik een stola voor mijn bijna 93 jarige schoonnmoeder gehaakt.

DSC00938-1

De stola is gehaakt met het Southbay patroon.

Dan ben ik nog steeds bezig met de CAL 2014 ( deze heeft wat minder aandacht gehad de laatste tijd) en ook deze vordert gestaag. Marit kan dan ook niet wachten tot ik wat sneller ga dan de laatste tijd……..hahaha

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ook ben ik tussen door aan een wagendekentje voor mijn verwachte kleinkind begonnen……. spannend!

En natuurlijk de begindeken…….de CAL 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dat was het haakgebeuren weer voor nu, eind van de week komt nog een blogpost met de verjaardagskaart voor mijn vriendin Giovanna, maar dat moet nu nog even geheim blijven……….

Tot gauw

Kreatieve groetjes van Merian

3 gedachten over “Weer een haakbericht”

  1. Wauw , ziet d’r goed uit Merian !!!!
    Ook hele mooie kleuren bij elkaar .
    Hoe groot is die 1e nu ongeveer geworden ?
    Ga zo door !
    Groetjes van Anita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.