CAL 2015

DSC00225-1

Na jaren niet gehaakt te hebben, heb ik rond de kerst 4 warme colletjes voor mijn kleindochters en mijzelf gehaakt. Vond dit zo leuk dat ik op Facebook ben gaan rondstruinen en in diverse groepen terecht gekomen. Een groep die mij erg aansprak was de Dutch Crochet along 2013. Een groep waar 2 enthousiaste dames elk kalenderjaar het complete patroon van een deken online zetten. Dit gaat in wekelijkse deelpatronen. En hieraan doe ik dit jaar mee. Je ziet ook meteen al mijn kleuren op de foto. Ik heb er zeer veel zin in, en ben benieuwd naar het resultaat na alle weken……..

Bovenste foto geeft de deken na 1 week. De volgende foto wordt die na 2 weken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ja, er is verschil…….hahaha. Ik had de eerste versie veel te los gehaakt. Uitgehaald en opnieuw begonnen met een kleinere maat haaknaald, maar toen een iets andere kleurcombinatie gemaakt. Vind hem zo toch beter.

En hier komt dan de foto van week 4, inmiddels zijn we al een aantal rijen verder!

CAL2015 week 4

Het is nog steeds erg leuk om te doen. Op naar week 5!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En hier is dan week 5, nu weer een weekje wachten!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En dit is het resultaat na week 6.

Omdat ik de vorige week een telfout in het haakwerk had zitten heb ik dat uitgehaald en opnieuw gehaakt met een iets andere volgorde. Ook vond ik dat het haakwerk erg gedraaid was en heb nu 1 toer de “verkeerde”kant op gehaakt.

Vind het zo toch beter.

Op naar week 7!

3 gedachten over “CAL 2015”

  1. Leuk idee Merian !!!!
    Ik heb net op Facebook gekeken maar kan deze niet vinden , wel andere dutch crochets ! Heb ik verkeerd gekeken dan ?
    En nog n vraagje , hoe krijg je jou naam op je foto’s , is idd zeer handig bij misbruik !
    Vele groetjes v mij .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.