Kerst knuffels


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Nadat ik op de KGK in den Bosch eindelijk het bestelde design papier van Craft Emotions had gekregen kon ik mijn kaart met Rory Christmas Tree maken. Het afdrukje had ik al eerder ingekleurd. Het afdrukje is beschikbaar gesteld door Heather Valentine (http://lacysunshine.blogspot.nl/) voor de club Kaarten maken met Tiets. Voorwaarde is dan altijd dat je voor een bepaalde datum er een kaart mee moet maken. Ik ben gelukkig ruim op tijd klaar!

Wat heb ik allemaal gebruikt:

Mal van Go Kreate in verschillende groottes en de randen bewerkt met Gesso

Achter het afdrukje zit een rechthoekige mal van Noor! design

Afdrukje van Rory Christmas Tree van http://lacysunshine.blogspot.nl/, ingekleurd met l’Aquarelle van Sennelier

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHet designpapier is van Craft Emotions

De mallen van de kerstbomen zijn van Magnolia

De rendieren zijn van Noor! design

Het label en de tekst zijn beiden van Noor! design

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bedeltje en lint komen uit eigen voorraad.

Dat was het weer voor nu, de komende week zal ik weinig maken vanwege de bruiloft van mijn neef.

Kreatieve groetjes van Merian

Een gedachte over “Kerst knuffels”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.