Vintage tag

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVandaag  eindelijk de tag afgemaakt, die ik deze maand voor de club: “Kaarten maken met Tiets” moest maken. Ik heb er dit keer een vintage herenkaart van gemaakt. In mijn familie komen nogal wat auto fanaten voor, dus zo’n kaart komt dan altijd van pas.

Wat heb ik voor deze tag gebruikt:

Dutch Doobadoo shape art mal in diverse maten uitgesneden.

Design papier van Pion, en Kraft cardstock

!Noor Design mallen:

Ovaal franse lelie (6002/0254),  kaartenstandaard (6002/0290), Hoera (6002/0297)

Rand tandwielen (6002/0288) en losse tandwielen (6002/0287)

Vintage plaatje 

Chicken wire van MFT

Fran-tage

Ik hoop dat jullie de tag mooi vinden.

Kreatieve groetjes en fijn weekend van Merian

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.