My Love

Een paar weekjes geleden heb ik voor mijn nichtje een hartje van mdf bewerkt. Dit was zo in de smaak gevallen bij haar vriendje, dat ik  hem voor zijn verjaardag ook een hartje heb gepimpt. Maar liever geen bloemetjes en zo ……… zei mijn nichtje. Aangezien Justin na zijn eindexamen verder gaat in de autotechniek, heb ik gekozen om het hartje technisch te maken.

Als basis heb ik het mdf hart met sleutelgat van Let’s Get Bizzee gebruikt.

Ik heb witte gesso met zwarte acrylverf gemengd tot een donkergrijs, en daarmee het hartje aan de voor en achterkant geverfd en daarna glad geschuurd.

Toen met de masks van Dutch Doobadoo en modelleerpasta reliëf aangebracht. Ook het chicken wire van hun gebruikt. Daarna ben ik de garage ingedoken en heb tussen mijn man’s spulletjes gesnuffeld en het e.e.a. gepakt. De tandwielen zijn ook van Dutch Doobadoo en  Craft emotions.

Na het plakken alles weer in de grijze gesso gezet en daarna geverfd met de Inka Gold zilver. Hier en daar met stickels wat gaatjes gevuld, en natuurlijk kan een foto van Justin met Rianne niet ontbreken.

Ik hoop dat Justin mijn verjaardagscadeautje leuk vind. Ik vond het in elk geval erg leuk om te maken.

Kreatieve groetjes van Merian

Een gedachte over “My Love”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.