Schatje

Vandaag een mixed media gemaakt.

Hiervoor heb ik het hart met sleutelgat van Lets Get Bizzee gebruikt, wat laatst in de goodybag op de Noor! vriendinnen dag zat. Ik heb het hart voor mijn nichtje en haar vriendje gemaakt. De foto die ik heb gebruikt is onlangs in Dokkum gemaakt, toen we daar een middagje waren.

Het hart is eerst met witte gesso bewerkt, daarna met modelleerpasta en masks van Dutch Doobadoo. verder wat chipboard embellishments, houten embellishments, bloemetjes, wondgaas en plakpareltjes gebruikt.

Om kleur aan te brengen heb ik de paintdabber : pewter van Tim Holtz gebruikt, evenals de glimmermist pearl en silver.

Ik hoop dat mijn nichtje dit leuk gaat vinden.

Nog een fijne zondag verder en geniet van het mooie weer!

Kreatieve groetjes van Merian

5 gedachten over “Schatje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.