Love You

Mijn jongste zus is pas jarig geweest, en voor die gelegenheid heb ik dit drieluik gemaakt. Afgelopen juli is mijn zwager overleden, en dit is als herinnering aan hem.

De basis is het hartjes drieluik van Let’s get Bizzee. Dit heb ik bekleed met mooie Vintage Autumn Basic van Maja Design, de XV en de XVI. De hartjes heb ik op de voorkant uitgesneden.

Alle randen van papier en mdf zijn bewerkt met distress inkt, de vintage foto. Achter de foto van mijn zus zit de ovalen mal van Noor! Design. Boven de foto van mijn  nichtje en zwager zit de nieuwe hart doily van Magnolia. De bloemblaadjes zijn van Dutch Doobadoo en groen gemaakt met distress inkt, mowed lawn.

In de opening van het hart zit een hartje van Marianne Design. De foto zit op een vierkant van Lin en Lene, met daarachter een papieren doilie.

Achter de foto zit de mal: Ovaal Franse Lelie van Noor! design. Er naast zit de hartjesrand van Memorybox. Het cardstock heb ik licht opgeschuurd.

Verder heb ik nog gebruikt:

Plakparels, ketting, houten vogeltje en vlinder van Prima, houten letters, bloemetjes uit eigen voorraad.

Dit was het weer voor nu! Kreatieve groetjes van Merian.

Een gedachte over “Love You”

  1. Ik ben de jongste zus en ben hier ontzettend blij mee. Dit drieluik krijgt dan ook een peciale plek op mijn slaapkamer, op het nachtkastje van mijn overleden man. Zo is hij altijd bij mij.
    Nogmaals super bedankt xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.