Canvas

Mixed media canvas gemaakt voor mijn zusje n.a.v. het overlijden van haar man Bert.

Het canvas is 40x30cm. De bolletjesmal en de honingraatmal zijn van Dutch Doobado. De tekstmal is van Crafters workshop. nadat ik de mallen met modelleerpasta heb gebruikt heb ik na het drogen diverse lagen Glimmer mist aangebracht op het canvas. Ik heb voornamelijk met bronze, zilver en de clear pearl gewerkt.

Achter de linker foto zit een nestabillitie en over de rechter foto een mal van Lin en Lene. De klok is van Tim Holtz.

 

 

 

 

 

 

 

Het hartjes lint komt uit eigen voorraad en de hartjes mal is van Lin en Lene. De toef met bloemen en lint komt ook uit eigen voorraad. De 2 grote vlinders zijn een mal van Marianne Design.

 

De roosjes op de foto en de zonnebloemetjes zijn met klei en de mallen van Mod podge gemaakt. Daarna heb ik ze ook bewerkt met Glimmer mist. De mal achter deze foto is ook van nestabillities. Ik heb alle randen van de mallen bewerkt met distress inkt, vintage photo.

Plakpareltjes zijn uit eigen voorraad.

Mijn zus was er erg mee in de wolken, ik hoop dat jullie hem ook mooi vinden.

Kreatieve groetjes van Merian

2 gedachten over “Canvas”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.