Bestie digi

Sherri Baldy (http://bestieschallenge.blogspot.nl)heeft voor de leden van de club: Kaarten maken met Tiets een gratis Bestie digi beschikbaar gesteld. We moeten dan wel voor 20 oktober een kaart maken! Dus aan de slag, en dit is het resultaat…….

De basis van de kaart zijn verschillende maten van de Go-Kreate mal Frilly 2. Ik heb afwisselend Kraft cardstock en dessign papier gebruikt. De randen van het Kraft cardstock heb ik met Gesso bewerkt.

De digi is dus van Sherri Baldy en kun kun je o.a. vinden op http://www.etsy.com/nl/shop/SherriBaldy. Ze is ingekleurd met Faber Castell potloden. De bontjes zijn gemaakt met Fuzzy Fun Flock poeder van Stampendous. Het afdrukje zit op een nestabillitie.

Aan de linkerkant van de kaart heb ik de nieuwe ijskristallen cirkel van Noor! design gebruikt. Er zitten ook losse ijskristallen van Noor! op de kaart. De ijspegels zijn gemaakt met de Ice-pen van Rayher. De dennenboompjes zijn van Marianne Design.

Het dessign papier is van Bo-Bunny, plakpareltjes en lint komen uit eigen voorraad. Bingo stempels zijn van Noor!

De kaart doet mee met de Kerstopdracht van KreaTeja voor de maand september: kerstbomen op de kaart!

en met de Besties challenge: anything goes

Ik hoop dat jullie deze kaart leuk vinden, laat gerust een berichtje achter!

Groetjes, Merian

3 gedachten over “Bestie digi”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.