Communiekaart

Mijn oudste kleindochter Lonneke doet op 12 mei haar 1e communie, vandaar dat oma dus een kaart heeft gemaakt.

Het is een box kaart geworden, waarin een zakje komt met daarin de door haar gevraagde bijdrage voor haar grote wens.

Het papier is van Maja Design: Vintage Spring Basics, the 6th of may ( wat Lonnekes verjaardag is ! )                              De stempel is van Wee Stamps, de Rosies Bike Ride, en is ingekleurd met Faber Castell potloden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De kleuren die ik heb gebruikt zijn: Gezicht……….132, 189 en 191 ; Haar……….176, 182 en 280 ; Jurk………..146 en 140 ; Fiets……….104, 272 en zwart ; Mandje van fiets………….. 182 en 176 ; Blaadjes 172 en 174 ; Bloemen ………..129 en 191

 Langs de bovenrand heb ik de stans Butterflight van Tim Holtz gebruikt. Alle delen zijn langs de rand bewerkt met distress inkt Vintage photo. Verder heb ik nestabillities gebruikt, stansen van Noor! , Joy en memorybox.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pareltjes en bloemen zijn uit eigen voorraad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.