Eindelijk weer een kaartje

Na een paar drukke weken, waarin ik 2 albums voor mijn hoogzwangere dochter heb gemaakt en de naweeën van een hardnekkige griep, heb ik dit weekend eindelijk weer eens een kaart gemaakt. Het model komt van de Scraponline van afgelopen woensdag van KreaTeja o.l.v. Raffaela. Ik vond het een erg leuke kaart om te maken.

Het papier is van Echo Park. Het stempeltje is van Magnolia en is ingekleurd met distress markers. Verder heb ik een mal van memorybox en een van Die-namics(hoekje) gebruikt. De rand van de wikkel is gemaakt met een randpons van Martha Stewart en de tekst is gestempeld op een nestabillitie.

 

Een gedachte over “Eindelijk weer een kaartje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.