Kerstkaart in bruin en blauw, met parels

Dit was de februari opdracht voor met  “KreaTeja het jaar rond”. Maak een kerstkaart in bruin en blauw en gebruik parels.

 

Het model van de kaart heb ik gezien op het blog van Sieta ( http://creamutskaartjes.blogspot.nl). Het papier wat ik heb gebruikt is van Maja Design winter. Het stempeltje is van Magnolia en is door de dochter van mijn vriendin prachtig ingekleurd met Copics. Verder heb ik gebruik gemaakt van Memorybox mallen , de Frosty border en de Cherise label. De kaart is verder afgewerkt met bloemetjes en pareltjes . De blaadjes zijn gemaakt met  een mal van Die-Namics.

Een gedachte over “Kerstkaart in bruin en blauw, met parels”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.