Valentijnskaart

De opdracht voor februari van met KreaTeja het jaar rond was: Maak een valentijnskaart, maar zonder rood en roze! Ik heb gekozen voor “50 tinten grijs” Het papier is van Maja Design. De vorm van de kaart is de Go Kreate Frames Frilly#7. Ik heb hem 1 keer met cardstock en 2 keer met desingpapier uitgestant. Haaks hierop een kleinere vorm van cardstock en designpapier. Daarop de sneeuwvlok van de Marianne Design met het Magnoliaatje, ingekleurd met copics. Verder stansjes van memorybox gebruikt en de bloemetjes zijn van Magnolia. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden.

Ik doe mee met de Magnolia Down Under challenge  183 , de Dutch Magnolia  Lovers Challenge 50 , Tilda’s Town challenge #39 anything goes, Marvelous Magnolia Challenge #13

6 gedachten over “Valentijnskaart”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.