Het scrapbook van Marit

Nadat Lonneke ( op haar 1e verjaardag klaar) en Maud (na ong 1,5 jaar klaar) nog redelijk op tijd hun scrapbook hadden gekregen, werd het nu toch echt tijd om aan dat van Marit te beginnen. Marit wordt komende juni 3 jaar, dus hoogste tijd om er eens werk van te maken. Heb ik bij de vorige dames een chronologische volgorde aangehouden, nu ben ik  van losse gebeurtenissen uitgegaan. Ik heb ook vooral naar de foto’s gekeken en de mogelijkheden daarmee.

 

 

 

 

 

 

 

De eerste 2 pagina’s benadrukken de sterke band, die er tussen de beide zusjes is. Maud was en is nog steeds de “grote “zus, die door Marit heerlijk geïmiteerd word.

De tweede set van 2 pagina’s laten Marit zien zoals ze is: ondeugend, vrolijk, ondernemend en (nou ja, bijna) altijd goedlachs.

 

 

 

 

 

 

 

Op de volgende pagina’s staat Marit samen met (tante) Marjolein op haar paard Kevin ( een mooie friese ruin!). Marit vond het super.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hieronder zie je Marit op heel veel verschillende manieren

 

 

 

 

 

 

 

 

Vandaag maar weer eens verder gegaan aan het scrapbook, en  nu heb ik de foto’s van de speeltuin gebruikt. Ik heb ook van de gelegenheid gebruik gemaakt en mijn nieuwe memoryboxmallen (bloemen, vlinders en vlinderrand) meteen gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.