Een roze kaart gemaakt……

Omdat het vandaag toch ontzettend prutweer was ( koud, sneeuw, ijzel……) ben ik lekker gaan knutselen.

De nieuwe challenge bij Kreateja-teamblog is: maak een creatie voor Valentijn. De vorm van de kaart is een Go-Kreate mal , deze is 2x met cardstock en 1x met designpapier uitgestanst. Het designpapier is van Magnolia. Daarop een stuk stuk wit lint. Aan de rechterkant zitten 5 harten op elkaar: eerst een harten doily, daarop 2 harten van nestabillities ( 1x cardsock en 1x designpapier), daarop 2 hartjes  gemaakt met de Cheery Lynne stans. Onder de harten en de stempel zitten 2 stansen van Memorybox. Het Magnoliaatje zit op ovalen nestabillities, en is ingekleurd met de distress markers. Bovenaan de kaart zit een een harttag van Magnolia . De rest van de spulletjes komt uit eigen voorraad.

Ik wil met deze kaart meedoen met de challenge nr 17  van het Kreateja teamblog en de challenge nr 180 van Magnolia Down Under Challenge.

2 gedachten over “Een roze kaart gemaakt……”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.