Easelkaart met Tilda en Edwin

Vandaag weer een kaartje gemaakt voor mijn schoonzus en zwager die 25 jaar getrouwd zijn.

De basis van de kaart is een Go-Kreate mal, deze is 4x uitgestantst steeds in oplopende maten. Het designpapier is van the Paper Loft, en Kreteja had hier begin deze week een hele leuke facebook-aanbieding van! Met de grootste maat is de easel gemaakt en met de 2 kleinste de opstaande kaart. De voet van de kaart is afgewerkt met aan weerszijden een Magnolia Doohickey: de Twisted Swirl, daartussen een doily van Unique met daarop een label met 25 er op. Het hartje midden voor is nieuw van Marianne Design. Op de opstaande kaart heb ik een gaasje tussen de onderste lagen geplakt, en aan de bovenkant een postkaart, uitgeknipt uit het mooie paper Loft papier.  Achter de stans van Noor-design zit een doily, en rechts er van een stans van Memorybox. Het stempeltje is van Magnolia en is ingekleurd met distress markers. Verder nog aan de rechterkant een takje van Magnolia en bloemetjes.

Een gedachte over “Easelkaart met Tilda en Edwin”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.