Met Kreateja het jaar rond

In maart dit jaar kwam het idee van Kreateja om elke maand een kaart te maken met een door Raffaela bepaald thema. Op deze manier kun je een “jaar rond ” kaarten maken. Ik heb hieraan meegedaan en laat jullie nu alle kaarten zien. Het was in elk geval erg leuk om te doen, en door de verschillende thema’s kwam je op andere ideeën.

                                                                 Thema maart: Pasen

Het model van de kaart heb ik van het blog van Stempeleinmahleins, en dit is dan de Spring Card. Het papier is van Magnolia, net als het stempeltje. Verder heb ik een doohickey van magnolia gebruikt en een stans van memorybox. De rest kwam uit eigen voorraad.

Thema april: Vlinders

Papier is van Pion design, het stempeltje is van magnolia en ingekleurd met de distress markers. De vlinder van nestabillities zit op een stans van Cheery Lynne. De scallop vormen zijn ook van nestabillitie. De bloemetjes etc. komen uit eigen voorraad.

Thema mei: Vogels

Het is dit keer een easelkaart geworden. Papier is van Inkido, stempel van magnolia en is ingekleurd met distress markers. Aan de achterkant zit de distressed doily van Tim Holtz. De mal op de voet van de easel is van memorybox met daarop bloemetjes van Rayher. De rest kwam uit eigen voorraad.

Thema juni: Water

Het model van deze kaart had ik op het blog van Keateja gezien, en heb het toen samen met Giovanna nagemaakt. Het papier is van EP, het stempeltje van magnolia. Mallen zijn van Marianne Design en memorybox. Stempeltje is ingekleurd met distress markers. Grote bloem is een mal van magnolia. Rest uit eigen voorraad.

Thema juli: Sport

Omdat mijn oudste kleindochter (Lonneke) met veel plezier op volleybal zit heb gekozen voor de volleybalster. Stempel is van magnolia en ingekleurd met distressmarkers.  Het papier is van Magnolia en Bo Bunny en ik heb voor de nederlandse kleuren gekozen. De klok is een mal van Tim Holtz, de ruit is een stans van nestabillties. Swirl is stans van magnolia. De tekststempel is van Lily of the valley.

Thema van augustus: Vakantie – reizen

Het model van deze kaart komt weer van Stempeleinmahleins, en is een shadow-box-kaart (volledige beschrijving op http://stempeleinmaleins.blogspot.nl ). De stempels zijn van Magnolia en ingekleurd met distress markers. Het papier is van Inkido. Wolkjes, vliegtuig en bloemetjes zijn van Magnolia, verder heb ik  nog spulletjes uit eigen voorraad gebruikt.

Thema september: Regen

Het papier is van EP, stempeltje van Magnolia en ingekleurd met distress markers en mijn eerste keer Twinkling H2O’s. De randponsen zijn van Martha Stewart, de ovale stans is van nestabillities. De wolkjes zijn van Magnolia en de anders stansjes zijn van memorybox. Lintje,bedeltje en bloemetjes uit eigen voorraad.

Thema oktober: Halloween

Het papier is van Glitz, lamp en poes zijn doohickeysvan Magnolia, merk stempeltje weet ik niet meer ( sorry) .

Thema november: Thee/warme chocola

De vorm van de kaart is gemaakt door uit een vierkante kaart met een scallop pons de zijkanten te maken.. Dit eerst van Kraft cardstock en daarna met bruin cardstock en het designpapier. Het designpapier is van Maja design, vintage winter. Het magnoliaatje staat op een nestabillitie en is ingekleurd in bruintinten met distress markers. De hart-tag is van magnolia en de swirls zijn van Marianne Design.

Thema december: Knallend het jaar uit !!

Deze laatste kaart van “het jaar rond” is een patroon wat op de KreaDoe gekocht is. Daarop een van de nieuwe mallen van “Noor”design met daarop een juichend Magnoliaatje (ingekleurd met distress markers) . De ballonnen zijn ook van Magnolia, net als de hart-tag. De swirls zijn van Magnolia en Memorybox. Het papier is van EP net als de letterstickers.

Hiermee is dan het jaar rond, op naar de volgende uitdaging !! Voor iedereen die dit leest de beste wensen voor 2013 en veel creatieve inspiratie.

Een gedachte over “Met Kreateja het jaar rond”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.