Nog maar een kerstkaartje

Een kerstkaartje als tag gemaakt. De grote vorm is uitgestanst met een Go Kreate mal, daarop een kleinere mal van designpapier ( Vintage winter van Maja Design). Aan de onderkant heb ik de frosty border van memorybox geplaatst. Aan de linkerkant 2 kerstboompjes van Marianne Desing.  Aan de rechterkant een klein vlopje gemaakt met daarin een tag waar je je kerstwensen op kunt zetten. Verder nog het Magnolia stempeltje, ingekleurd met distressmarkers.  De tag is verder afgewerkt met lintjes, doily en kleine tag aan de bovenkant.

Een gedachte over “Nog maar een kerstkaartje”

  1. Moet je alleen niet vergeten om de tag die in het envelopje zit daadwerkelijk te beschrijven… 😛

    Maar de kaart staat hier mooi te pronken op het dressoir hoor. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.