SOL kaart van 28 november

Gisteravond was er weer een S(crap) O(n) L(ine) bij de facebookgroep van KreaTeja. Raffaela Perego verzorgt deze avonden altijd. Dit is het resultaat van een avondje gezellig met een hele groep mede-enthousiastelingen op facebook kletsen en ondertussen met de hints van Raffa de kaart maken.

Het is een easelkaart geworden, die ik in kerstsfeer heb gemaakt. Het papier is van Maja Design vintage winter. Het stempeltje komt van Magnolia en is ingekleurd met distress markers. Het stempeltje zit op de sneeuwvlok van Marianne Design, en de kerstbomen zijn ook van haar. Op de onderkant heb ik een nestabillitie uitgestanst met daarop een stempel van Papermania., daaronder zit een sneeuwvlok van de Memorybox, en verder nog lint en bloemetjes.

De binnenkant van de kaart is ook helemaal versierd. Met de floral ovals van nestabillitie een vorm uitgestanst, en daarop een tekststempel. Daaronder een stansje van memorybox. Ik hoop dat jullie deze kaart leuk vinden en ik zou het leuk vinden als jullie eventueel commentaar willen achterlaten.

2 gedachten over “SOL kaart van 28 november”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.