Kerstdecoratie

Vandaag de hele dag samen met Giovanna kerstdecoratie gemaakt. De letters komen van de Xenos. Niet elke vestiging had nog alle letters op voorraad, dus we hebben heel wat filialen gebeld en gezien. Maar uiteindelijk was het woord compleet. Voor de versiering heb ik verschillende stempeltjes van Magnolia gebruikt., deze zijn ingekleurd met distress markers. Voor de versiering heb ik van alles gebruikt, o.a. stansen van Marianne Design, de letters “kerst” zijn een stans van Memorybox. Verder diverse bloemetjes, besjes en draadjes. Ik hoop dat jullie het leuk vinden.

  Hier de letters nog eens afzonderlijk !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een gedachte over “Kerstdecoratie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.